Hugův rybářský deníček

A opět do práce...

...aneb co bych byl bez MRKu.

Zítra mě čeká zase ranní vstávání, trochu pracovního nasazení a především nervozity, co se v době mé nepřítomnosti změnilo na MRKu. Máte to stejné? Je to závislost, a ať mi nikdo neříká že ne.

Pracuji s internetem, takže online jsem 18 hodin denně (někdy víc). Ale nezvládal bych pořád jen plnit normy (teď plníme na cca 120%, ale ani to asi není dost), kdybch si každou cca čtvrthodinku neodskočil na MRK a nezkontroloval své oblíbené jádro (minimálně). Je to trochu postavený na hlavu.. Někdo chodí v pracovním mezičase kouřit, jiní stihnou nakoupit spodní prádlo a další zase dát auto do opravny a vrátit se v pohodě zpět.. Ale já ne - jakákoli pauza rovná se MRK.

Průser je, že skákání mezi televizí, psem, jídlem, záchodem a zejména přítelkyní na jedné straně a MRKem na druhé provozuji i doma. Právě teď (23:05) jsem odmítl nabídku sexuálního spojení, protože píšu tento chrchel.. A proč to píšu? Protože doufám, že se najde na MRKu někdo, kdo si to přečte. A proč si to má zrovna na MRKu někdo číst? Protože pevně doufám, že v tom nejsem sám - že nejsem jen já magor.

Ačkoli, kdo ví..

Sex nebude tak jako tak - musím teď minimálně hodinku sledovat, kolik lidí si to přečte. Jsem ztracený, mrk mi ničí sexuální život. Ten pracovní mi naboural již dávno.

Všem přeji poklidný start v novém týdnu. A uvidíme se na MRKu. :)

Průměrná známka: 1,50

Komentář ke článku (66)